Aantal personen: 4
150 gr cashewnoten
3 eetlepels olie
1 grote ui
peper, zout
2 teentjes knoflook
150 gr worteltjes
150 gr taugé
150 gr witte kool
4 eieren
2 eetlepels ketjap
Verhit 1 lepel olie in een wok of braadpan en bak de cashewnoten hierin
goudbruin.
Schep ze uit de pan en zet ze apart.
Snipper de ui en fruit die in de rest van de olie.
Knijp de knoflook erboven uit.
Schrap de worteltjes en snijd ze in plakjes.
Was de taugé.
Hak de kool fijn.
Roerbak de groenten in de olie knapperig gaar.
Roer er dan de 4 met peper, zout en de ketjap losgeklopte eieren door.
Blijf roeren tot het ei gaar is en bestrooi de schotel met de cashewnoten.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |